Månedens bilde (arkiv)


 
MÅNEDENS BILDE FOR NOVEMBER 2018:
Bildet er sendt inn av Stine M Hauge, og viser hennes flotte Brutus som nyter innekos i november. Stine er eier og Marit Mersland er oppdretter.
 
 
DE ANDRE DELTAKERBILDENE FOR NOVEMBER 2018:
Bildet er sendt inn av Kristin P K Bringaker: "Endelig fikk jeg alle mine 3 kjære på samme bilde. Koser seg i høstmørket. Hunden er en cobberdog med livlig humør som elsker å leke med pusene. Kattene er begge mine, ene fra Russland og den fremste på bildet er fra Marit Mersland sitt oppdrett."
 
 
Bildet er sendt inn av Gunn Høyesveen: "Min vakre MCO, (N)Tojo Polaris Nancy Sinatra ute i høst sola"
 
 
Bildet er sendt inn av Linda Sandven: "(N)Fanatrollet Silver Xenia, BSH ns 22 64. Xenia ruger for tiden, så vi håper på noen søte småtasser her før jul"
 
 
*** *** *** *** *** ***
 
 
MÅNEDENS BILDE FOR OKTOBER 2018:
Bildet er sendt inn av Marit Mersland, og viser hennes vakre Lady Mary's Silver Qiara. Marit er selv både eier og oppdretter av katten.
 
 
DE ANDRE DELTAKERBILDENE FOR OKTOBER 2018:
Bildet er sendt inn av Anne Gro Bråten og viser hennes egenoppdrettede Fyttikattas Bubbles
 
Bildet er sendt inn av Stine M Hauge: Brutus prøver seg igjen
 
Bildet er sendt inn av Kristin Petrine Kjærstad Bringaker: Oktober betyr late dager i sofaen :) Stasy bor hos meg og oppdretter er Marit Mersland <3
 
  
 
Bildet er sendt inn av Marie Grensbråten Lorvik: Hva er vel bedre enn å kunne ut i høstnaturen og leke i bladene, tenker vakreste (N)Almighty Remus Lupin <3 eier og oppdretter er meg og Hilde Marie Grensbråten :) 
 
 
Bildet er sendt inn av Grete Jenssen: Huskatten vår Tiger, 16 år. Eier Grete Jenssen, oppdretter min nevø Gard Ruben Borge.
 
 
*** *** *** *** *** ***
 
MÅNEDENS BILDE FOR SEPTEMBER 2018:
Bildet er sendt inn av Kristina Kvernes, og viser hennes vakre Kasper (NO*Stalderkatten's Kasper) i solnedgangen.
 
 
DE ANDRE DELTAKERBILDENE FOR SEPTEMBER 2018:
Bildet er sendt inn av Stine M Hauge: Brutus koser seg ut i høstløvet

Bildet er sendt inn av Kristin P K Bringaker: 
 Lady Mary's Stasy og Golden Crystals Berezka kattungene er fra hvert sitt land (Norge og Russland) men leker, spiser og sover sammen. Blir mange late dager i september 🍃🍁 Jeg er eier av begge skjønningene
 
*** *** *** *** *** ***

 
MÅNEDENS BILDE FOR AUGUST 2018:
 Bildet er sendt inn av Stine M Hauge: Ikke lett å velge blant alle bildene jeg har tatt i sommer, men går for dette av min vakre Balder (Lady Mary's Silver Quinn) Han koser seg veldig i hagen vår
 
DE ANDRE DELTAKERBILDENE FOR AUGUST 2018:
Bildet er  sendt inn av Hilde M Grensbråten: Mitt bidrag til månedens bilde er kosemonsteret vårt Milla. Hun heter egentlig Stalderkattens Mikkeline. Oppdrerter er Tove og Jan Stalder. Eier er undertegnede og Marie Grensbråten Lorvik
 
Bildet er sendt inn av Randi Rissmann Holen: Her kommer mitt bidrag. Er ikke noe utebilde, men det er ho gamlemor på 13 år Felicia av Ramithi (N) som tar seg en stekk. Jeg er oppdretter og fotograf
 
Bildet er sendt inn av Marie Grensbråten Lorvik: Her er vår nydligste kosepersergutt, Harry av Adelsten ❤️ han er en livsnyter som elsker mat, kos, og muligheten til å gå ute. Her er han på ferie i hagen hos mormor og morfar. Eier er meg og Hilde, mens oppdretter er Elisabeth Torgersen
 
Bildet er sendt inn av Vera Stavem Lien: Varmen er på hell og snekkerbuksa på igjen. Da er det greit med litt «lommerusk». På bildet er det en av mine kattunger som ble født 18 juli i år. (N)Røysliraggens O-kull. Oppdretter er meg og rasen er ragdoll.
 
Bildet er sendt inn av Randi Heggdal: Dette er en av mine herlige sibirkatter (N ) Einhaugens Bea Arabella Fenrisdatter fra eget oppdrett. Her nyter hun livet på hytta vår Det er jeg som har tatt bildet
 
 
*** *** *** *** *** ***
 
 
MÅNEDENS BILDE FOR JULI 2018:
Bildet er sendt inn av Sigrid K. Gillebo, og viser: Blomsterjenta Tia (NO*Glassrosens Serratia Marcescens) nyter dagen ute. Avlshunn hos NO*Sommereika.
 
DE ANDRE DELTAKERBILDENE FOR JULI 2018:
Bildet er sendt inn av Marie Grensbråten Lorvik, og viser: De herlige bølle-ungene våre, (N)Almighty Remus Lupin & (N)Stalderkattens Mikkeline leker sammen på gressplenen utenfor blokka der vi bor ❤️ oppdretter av Remus er meg og Hilde, mens oppdretter av Milla er Tove & Jan Stalder. Vi eier begge kattene :)

Bildet er sendt inn av Marit Mersland, og viser: En herlig dag for noen år tilbake hvor GIC Lady Mary’s Ellie Eugenia, BSH fs 22 62 var med på båttur og vi la inntil en holme hvor hun fritt kunne gå rundt.

Bildet er sendt inn av Randi Rissmann Holen, og viser: Eneste bildet jeg har er av gutten vår White Light’s Zex Appeal aka Odin oppdretter er Susanne Arnold Tyskland og jeg eier han. Her står han på altanen og holder utkikk.
 
 
*** *** *** *** *** ***

 
MÅNEDENS BILDE FOR JUNI 2018:
Bildet er sendt inn av Marie Grensbråten Lorvik, og viser VM-pusen (N)Almighty Remus Lupin som er klar for sommerens mesterskap.
 
DE ANDRE DELTAKERBILDENE FOR JUNI 2018:
Bildet er sendt inn av Randi Rissmann Holen, og viser virkelig familieidyll. "Hei. Det er ikke godt å bestemme seg for hvilke bilde jeg skal bruke. Kunne godt satt inn to stykker men det er ikke lov. Så her kommer mitt bidrag. Her er familien samlet sammen med de 4 små. Pappa White Light's Zex Appeal alias Odin og mamma Dibberpuss Ultra's Angel. Jeg er fotograf og oppdetter av de små"
 
Bildet er sendt inn av Randi Heggdal og viser samspill mellom katt og hund. "Her er (N ) Einhaugens Bea Arabella Fenrisdatter i fjæra pinseaften i år 🙂 Vi ble så forundret over hvor ivrig hun var på hyttenaboens hund 🙂 Jeg er både eier, oppdretter og fotograf"
 
 
*** *** *** *** *** ***
 
MÅNEDENS BILDE FOR MAI 2018:
Bildet er sendt inn av Sigrid K Gillebo, og viser NO*Røysliraggen Lola med sine store små som snart er utflytningsklare. Kullet er det første hos NO*Sommereika.
 
 
DE ANDRE DELTAKERBILDENE FOR MAI 2018:
Bildet er sendt inn av Hilde M Grensbråten, og viser:  "Copper og Pillan var mine første Birmaer, og starten på oppdrettet. De var med på alt. Her fra fisketur på Krokskogen i 1998. Copper von Rist(N) kom fra Kirkenes og oppdretter Britt Rist. EC S*Dorokattens So Pretty, DM, kom fra Östersund og vår gode venninne Dorothe Larsson"
 

Bildet er sendt inn av Marie G Lorvik, og viser: "Her i huset skal alle delta i alt. Når hunden, Vida, har vært ute og blitt både våt og møkkete på beina, skal birmaene Luna & Remus være med på vasking av bein. Eier av hele gjengen er meg og Hilde M Grensbråten. Lunas oppdretter er Anne Gro, mens Remus er fra vårt eget oppdrett."
 
 
*** *** *** *** *** ***
 
MÅNEDENS BILDE FOR APRIL 2018:
Vinnerbildet er sendt inn av Vera Stavem Lien: (N)Røysliraggen Loke er allerede blitt en dreven biker. Her er han på en av vårens første mc-turer, og sitter varmt og trygt i saueskinnet sitt, der han betrakter de nyklipte sauene... «fryser dere?» Innsender er oppdretter, eier er familien Høygård.
 
 
DE ANDRE DELTAKERBILDENE FOR APRIL 2018:
Bildet er sendt inn av Marie Grensbråten Lorvik: Her er husets dronning- Luna (Fyttikattas Blackstar). Hun er virkelig kongelig, og her sitter hun veldig fornøyd på plassen sin i vinduskarmen og følger nøye med på snøsmeltinga - med matrester på nesa oppdretter er Anne Gro Bråten, eier er innsender og Hilde Marie Grensbråten
 
 
Bildet er sendt inn av Grete Jenssen: Slik kan også en april-dag tilbringes. NO*PolarDrops Odin. Innsender er eier og oppdretter sammen med Jan Sverre Jenssen
 
 
Bildet er sendt inn av Randi Heggdal: Dette er IC S*Sibericat Mauritz som kom til oss i 2005 Han er nå 13 år og nyter livet sitt hos naboen vår, men besøker oss daglig
 
 
Bildet er sendt inn av Monica Kristel Eliassen: En fin gjeng med (N)Lea Blue katter som prøver å fange en flue som har forvillet seg inn innsender er eier og oppdretter sammen med Linn Kristel Peroni
 
 
Bildet er sendt inn av Anne Gro Bråten: Lurvens Flavia og Fyttikattas Bubbles - Maine Coon og Hellig Birm i skjønn forening. Innsender er eier av begge og oppdretter av Bubbles.
 
 
Bildet er sendt inn av Sigrid K Gillebo: Dette er Fano fra NO*Sommereika’s første kull. Moren hans er NO*Røysliraggen Lola. Dette er en ordentlig godgutt som kravler inn i armkroken når anledningen byr seg. Innsender er eier og oppdretter.
 
 
Bildet er sendt inn av Randi Rissmann Holen: Jeg vil kalle dette vårens vakreste eventyr. Her venter vi smått i midten av mai. Dette er mine to importkatter Dibberpuss Ultra’s Angel og White Light’s Zex Appeal aka Odin. Innsender er eier.
 
 
*** *** *** *** *** ***
 
MÅNEDENS BILDE FOR MARS 2018:
Vinnerbildet er sendt inn av Hilde Marie Grensbråten og viser: (N)Almighty Remus Lupin aka 'nussenesa'. Herlig konsulent og altmuligmann. Innsender er eier/oppdretter sammen med Marie Grensbråten Lorvik.
 
 
DE ANDRE DELTAKERBILDENE FOR MARS 2018:
Bildet er sendt inn av Marit Mersland:  For snart 6 år siden hadde jeg denne herlige "påskepusen". En stor overraskelse var han, men slik kan fargen bli når man kombinerer silverspotted med skilpaddesølvtabby. Han er shaded cameo. Nå er han selv med på å oppdra nye kattunger som kommer til her hjemme. Ip/:ic Lady Mary's Hamlet Surprise, Foto,eier, oppdr. Marit Mersland


Bildet er sendt inn av Monica Kristel Eliassen: "Sola titter fram og vi håper på sommer etter en lang vinter" Katten heter (N)Mickeybell Mickey Magic, oppdretter er Hanne Cecilie Sætre og eier/fotograf er Monica selv.
 
 
Bildet er sendt inn av Kristin Petrine Kjærstad-Petterson: Dette er Ninja Nils🐱 Sikkelig bakgårdsmiks og en flink jeger 🐈🐀 kastrert hannkatt født 14 mai 2014. Bilde er tatt av meg og Ninja Nils ligger å nyter de første solstrålene
 
 
Bildet er sendt inn av Randi Heggdal: Her er et påskebilde fra i fjor (N ) Einhaugens Ada Fenrisdatter og hennes far IC NO*Heggdalkatten Fenris JW - fikser på påskepynten De to og resten av kattegjengen her herja så mye med den at i år blir det ihvertfall ikke noe påsketre
 
 
Bildet er sendt inn av Randi Rissmann Holen:  Her sitter ho gamlemor Felicia av Ramithi (N) å nyter sola hun blir 13 år i år. Det er jeg som er fotograf og eier og oppdretter av denne katten.
 
 
Bildet er sendt inn av Bibbi Øyo: Vi er så heldige at vi har fått 1 kattunge og en påskekylling. Vet ikke helt fargekode på denne gule saken. Innsender er eier/oppdretter.
 
 
*** *** *** *** *** ***
 
MÅNEDENS BILDE FOR FEBRUAR 2018:
Vinnerbildet er sendt inn av Stine Therese Nekstad Jensen og viser:
Bildet viser Hellig Birma jentene NO*Nekstad's Chess og NO*Nekstad's Isabell (mor og datter). To utrolig rolige og tillitsfulle puser. Stine er selv både oppdretter og eier av kattene.
 

 DE ANDRE DELTAKERBILDENE FOR FEBRUAR 2018:
Bildet er sendt inn av Vera Stavem Lien, og viser fire brødre som hun har oppdrettet selv. Februar er spesiell for dem fordi de ble født på selve skuddårsdagen.
 
 
 Bildet er sendt inn av Hilde Marie Grensbråten, og viser det første kullet født hos (N)Almighty, 22/2-1998, for over 20 år siden. Kattungene var IP (N)Almighty Apology For Poetry, SBI n, IC (N)Almighty Ascendant of Dorothé, SBI g, IC (N)Almighty All-Too-Precious-You, SBI a og PR/EC (N)Almighty Alba D'Arakan, SBI n. Sistnevnte ble boende hos oss, og vi var så heldige at vi fikk beholde henne i 15 år.
 
 
Bildet er sendt inn av Randi Rissmann Holen, og viser Odin og Angel ute på altanen i et grønt vinterlandskap. Randi er eier av begge kattene.
 
 
*** *** *** *** *** ***
 
MÅNEDENS BILDE FOR JANUAR 2018:
Vinnerbildet er sendt inn av Randi Heggdal og viser:
Sibirkatten IC NO*Heggdalens Fenris JW sammen med hennes barnebarn Matilde.
Innsender er eier. Oppdretter er Elin Heggdal.
 
 
DE ANDRE DELTAKERBILDENE FOR JANUAR 2018:
Bildet er sendt inn av Marie Grensbråten Lorvik og viser:
(N)Almighty Remus Lupin, sjokolademasket Hellig Birma.
Eier/Oppdretter: Marie G Lorvik og Hilde M Grensbråten
 
 
 
Bildet er sendt inn av Hilde Marie Grensbråten og viser:
(N)Almighty Severus Snape, brunmasket Hellig Birma.
Oppdretter er innsender og Marie G Lorvik. Eier er Ole Andreas Hagen og Linda Khalayli.
 
 
Bildet er sendt inn av Stine Therese Nekstad Jensen og viser:
NO*Nekstad's Isabell, brunmasket Hellig Birma, som koser seg i saueskinnet nå i den kalde tiden.
Innsender er eier/oppdretter.
 
 
Bildet er sendt inn av Sigrid K Gillebo og viser:
NO*Røysliraggen Lola. Avlshunn og NO*Sommereika på Ås.
Innsender er eier.
 
 
Bildet er sendt inn av Linda Sandven og viser:
(N)Fanatrollet Zebastian, BLH n 25.
Innsender er eier/oppdretter.
 
 
Bildet er sendt inn av Randi Rissmann Holen og viser:
Slik er januar her på Mørekysten. Kattene på bildet er hennes to importer D*White Light's Zex Appeal og GB*Dibberpuss Ultras Angel.
Innsender er eier.
 
 
Bildet er sendt inn av Marita Wang Søberg og viser:
SW Ruffen DSM om ligger og titter ut på den snødekte hagen han så altfor gjerne vil ut å løpe i.
Innsender er eier.