Møt våre Webk@tter

 
 
Etter 1 års venting har endelig den etterlengtede pusen kommet. Skjønnheten heter Lady Mary Silver Stasy og er en sølvspotted, orangeøyd Britisk Korthår. Hun er en riktig Webk@tt, oppdrettet av Marit Mersland og eid av Kristin Petrine Kjærstad Bringaker.
 
Webk@tten gratulerer med ny pus, og gleder oss til å se både Stasy og Kristin på utstillinger framover.
 
 
 

 
Dette er noen av mine hjerteknusere 💖 Katten heter Lady og er en hellig birma, som har jobb som besøks katt på ett eldre senter, hvor ho har en meningsfull arbeid med å glede de eldre 💖 Hunden heter Zera og er en blandingshund/gatemix som jeg har adoptert i fra Tunisia 💖 Ho har desverre en fryktelig fortid, men det vises ikke igjennom hennes personlighet da ho er den roligste og snilleste hunden jeg har møtt 💖 De begge er helt herlige og fantastiske vesner, som jeg mener fortjener å få tittel som dyrehelter 😃💖
 
Malin, Lillesand
(innlegget ligger også på Agria Dyreforsikrings FB-side hvor en kan nominere dyrehelter)


 


Remus er fra vårt første kull på rundt 13 år. Vi skulle overhodet ikke beholde noe fra første kull.....og i alle fall ikke en hannkatt! Men, av og til så blir det ikke helt som man har tenkt. Remus smøg seg så langt inn i hjertene våre at det til slutt ble umulig å la han flytte. Remus 'lillemus' ble hos oss som 'konsulent', og vi angrer ikke :)

Hilde & Marie, Lier
 
(N)Almighty Remus Lupin, SBI b.